Den letteste overgang til en digital løsning

Det er helt naturligt at være skeptisk, når man står overfor at skulle udskifte papir og blyant med et digital løsning. Derfor har ServiceStyring et stort fokus på at skabe den letteste overgang, når du vælger at skifte ud med en nem, overskuelig og velfungerende digital platform.

Hvordan klares implementeringsfasen?

Hos ServiceStyring tager vi dig i hånden fra starten af overgangen, og helt indtil dig og din virksomhed føler jer trygge på vores platform. Vi forsøger meget på at skabe så få starts-vanskeligheder som muligt, og hvis der alligevel skulle være spørgsmål – både i implementeringsfasen men også efter den, – sidder vi selvfølgelig altid klar til at hjælpe.

ServiceStyring

ServiceStyring er et online system og en platform, hvor du nemt og hurtigt kan kontrollere og holde styr på dine service, arbejdsopgaver, udlejninger m.m. der tilbydes kunder. Derfor vil du, dine medarbejdere og kunder trives på platformen, da den vil skabe overblik for alle parter.

På vores hjemmeside vil din virksomhed blive vist til kunder, som leder efter gode kvalitetssikrede håndværkervirksomheder.

Hos ServiceStyring fokuserer vi på, at du skal have den bedst mulige oplevelse med vores system og vores service. Derfor er vores fokus er at gøre din – dine medarbejdere og kunders hverdag nemmere, ved at introducere dig til vores velfungerende system.

Hvad er du på udkig efter?

Ræk ud til os - der findes svar på dine spørgsmål