MØD OS

Her kan du læse om teamet bag ServiceStyring, og hvordan ideen til ServiceStyring opstod.

Martin Lundqvist
Ejer/Direktør

Udover at Martin er ejer af ServiceStyring. Så er han også manden bag EnergiKøb, som beskæftiger sig med energirådgivning og energitilskud. Martin brænder for at skabe og finde nye løsninger, der kan give dig og dine kunder en nemmere hverdag.

Energikonsulent

Bedre Bolig Rådgiver

Energisparekonsulent

Tlf.: 71 99 18 58

Mob: 20 64 09 00

E-mail: mlq@servicestyring.dk

Søren Nielsen
Support/Salg

Søren er super skarp til at forklare tingene i øjenhøjde. Hvad enten du er it kyndig eller aldrig har åbnet en computer før, så vil Søren kva hans store erfaring inden for digitale platforme, få brikkerne til at falde på plads.

Søren vil være din personlige konsulent, hvis du har spørgsmål til brugen af ServiceStyring.

Tlf.: 60 53 29 12

E-mail: shn@servicestyring.dk

Susanne Hansen
Support

Susanne er helt tosset med at hjælpe. Hun tager dig i hånden, og hjælper dig hele vejen i mål, så du får mest udbytte af ServiceStyring

Telefon: 71 99 18 58

E-mail: sus@servicestyring.dk

Nina Thiel Christiansen
Multimedieansvarlig/Support

Nina er super skarp til stort set alt, hvad der kan arbejdes med på en computer. Når hun ikke lige er optaget med Excel eller online markedsføring, vil Nina være en af dem du får i røret, når du skal have kyndig råd og vejledning til brugen af ServiceStyring.

Tlf.: 71 99 18 58

E-mail: ntc@servicestyring.dk

Vil du også gerne slippe for administration, og trække dine kunder tættere på dig?

Det spørgsmål svarerede alle de virksomhedsejere m.m. vi spurgte ja til. Derfor gik udviklingen af ServiceStyring i gang, hvor fokus var at lave Danmarks måske mest intuitive og brugervenlige opgavestyringssystem.

Overskrifterne er:

  • Bedre overblik
  • Mere tid
  • Flere kunder

ServiceStyring bærer i høj grad præg af, at der er blevet lyttet til dem der skal bruge systemet. Det omfatter håndværkere og deres kunder, samt boligforeninger, ejendomsadministratore.  ServiceStyring består af et online administrationssystem som fungerer på tablet, smartphones samt almindelig computer. Til gavn for både dine kunder og dig selv.

Kalender View
System View

Som navnet måske angiver er ServiceStyring specielt egnet til virksomheder der udfører serviceeftersyn. Her kan du automatisere alle processerne i forbindelse med denne type ydelse. Dog kan ServiceStyring også samtidigt bruges som et reelt opgavestyring system, da der er indbygget kalenderfunktion.

Du kan skræddersy din løsning alt efter hvilke behov du har. På den måde behøver du ikke betale for funktioner du ikke kommer til at bruge.

Vi har fjernet alt hvad der rimer på bindingsperioder, så du kan opsige dit samarbejde med os fra dag til dag – ligesom du altid får gratis support.

Kontakt os her, eller ring til os på 71991858 for at høre hvordan du nemt og hurtigt kan få bedre overblik, mere tid og flere kunder. Vi sidder klar til at besvare dit opkald mandag til fredag kl. 8.00 – 16.00.

Lyder det spændende?

SE HVAD ANDRE HAR FÅET UD AF SERVICESTYRING

Vi er super tilfredse med ServiceStyring

Meget tilfreds med både opstart og drift processen hos ServiceStyring. De giver altid en god og hurtig hjælp, og er altid tilgængelige.

TK Køl & KlimaKim HamstrupTK Køl & Klima