SE HVAD NOGLE AF SERVICESTYRING`S FUNKTIONER KAN GØRE FOR DIG

Er der en specifik funktion du efterspørger, vil vi rigtigt gerne høre mere om det!

FAKTURA

Med et par tryk på din tablet eller smartphone, kan du fakturere opgaven ude hos kunden. På den måde sparer du kostbar tid og kan hurtigt komme videre til næste opgave.

INTE-GRATION

 Partnerskaber er en af grundstenene til at drive en succesfuld forretning. ServiceStyring kan derfor bygges sammen med eksterne platforme, efter dine ønsker. Med andre ord, så kan vi skræddersy din løsning efter behov.

KVALITETS-SIKRING

Udfør kvalitetssikring på dine sager.

Når en opgave er udført, kan det forlanges at der skal udføres ks før opgaven afsluttes. På den måde sikrer du, at kvaliteten på det udførte arbejde lever op til ks kravene

Alt dette udføres i samme rapportskabelon, som både ligger til grund for tilbud, faktura samt servicerapport ect ect. Alt ligger gemt på sagen, og du kan hurtigt finde de nødvendige oplysninger, forbindelse med auditering eller en reklamation.

PLAN-LÆGNING

Med arbejdsplanlægning, reducerer du dit tidspild markant. Både for dig selv og dine montører. Tiden hvor du skulle finde papirer frem og lave opkald, for at planlægge opgaver er ovre! Et par hurtige klik og så har du nemt fordelt opgaverne ud til medarbejdernes tablets eller smartphones.

Automatisk planlægning af serviceaftaler, betyder at efter udført service, så lægges de enkelte serviceaftaler automatisk i kalenderen i de ønskede intervaller.

Er du klar til ikke at misse aftaler, fordi arbejdssedlen er blevet ædt af hunden?

HISTORIK

Nu er det slut med misforståelser omhandlende aftaler på en serviceopgave.

Med al historik samlet på hver enkel serviceopgave, har du, dine medarbejdere og kunder altid styr på hvad der er aftalt.

Al historik samles fra det øjeblik opgaven oprettes, til du udfaktuerer den enten i ServiceStyring eller dit eget økonomisystem.

FULDT OVERBLIK

Med fuldt overblik sparer både dig, dine medarbejdere og dine kunder dyrebar tid i en travl hverdag.

Fælles er at alle parter får deres eget login så de kan følge med i hele sagsforløbet. På den måde er chancen for misforståelser minimal, og derved spares der automatisk dyrebar tid.

Er du klar til at få fuldt overblik og spare tid?

KOMMU-NIKATION

Med kommunikationsmodulet kan du let holde et tæt dialog med dine kunder på sagsniveau, direkte fra platformen. Du kan både sende automatiserede beskeder med påmindelser og lignende for at mindske risikoen for misforståelser og glemte aftaler.

ONLINE BETALING

Betaling og fakturering opfattes af mange som et administrativt onde, som bare skal overstås.

Med en online betalingsløsning,  kan du tage imod betalinger på dine hjemmeside, når kunderne booker en serviceopgave hos dig. Det beyder at du slipper for at sidde at fakturere manuelt, og dine penge for serviceopgaven er “sikret” fra starten af.

Kunderne kan betale med alle typer kreditkort og MobilePay. Det sparer tid, og højner dit serviceniveau over for dine kunder.

BOOKING-MODUL

Her kan du få en bookingløsning ind på din hjemmeside. Dine kunder kan nu online, nemt og hurtigt booke dig til en serviceopgave, på alle tider af døgnet, 24-7-365!

DET HAR ANDRE HAR FÅET UD AF SERVICESTYRING

Vi er super tilfredse med ServiceStyring

Meget tilfreds med både opstart og drift processen hos ServiceStyring. De giver altid en god og hurtig hjælp, og er altid tilgængelige.

TK Køl & KlimaKim HamstrupTK Køl & Klima