Digital fakturering

Indenfor alle håndværkerfagene er der mange ting, som er vigtige. Deriblandt er en meget vigtig ting fakturering. Fakturering er med til at sørge for, at der er styr på tingene i en håndværkersammenhæng.

At have styr på tingene er selvfølgelig vigtigt i alle livets arbejdsopgaver, og derfor har vi hos ServiceStyring valgt at have fokus på lige netop dette område.

ServiceStyring introducerer et nemt elektronisk faktureringssystem, som skal være med til at gøre arbejdsdagen og arbejdsopgaverne med at foretage faktureringer mere simpel.

Elektronisk fakturering

Hos ServiceStyring introducerer vi flere forskellige elektroniske versioner af det gængse håndværkerarbejde. Arbejde som eller tit vil blive skubbet til side og gemt lidt af vejen, har vi hos ServiceStyring taget til os og gjort digitale og dermed samtidig gjort en hel del nemmere for dig.

ServiceStyring introducerer elektronisk fakturering som en service til dig, som altså gerne vil have de glemte arbejdsopgaver frem i lyset og gennemført nemt og hurtigt. Fordi det er nemlig det, du får med en elektronisk faktureringsservice.

Nem fakturering er nøglen til at få den del af arbejdsopgaverne, som ellers tit vil have en tendens til at blive tilsidesat, til at blive fokuseret på og godt gennemført.

Tidsregistrering og fakturering

Tidsregistrering og fakturering er to ting, som vi hos ServiceStyring har et ekstra stort fokus på. Vi ved, at når tidsregistrering og fakturering fungerer rigtigt godt, så spejler det sig i virksomhedens arbejde.

Elektronisk tidsregistrering og elektronisk fakturering er begge to servicer, som vi hos ServiceStyring forsøger at gøre så nemme og simple som muligt, således de begge – og de andre servicer vi tilbyder – er til for at gøre din og dine medarbejderes arbejdsdag nemmere.

ServiceStyring

ServiceStyring er et online system, hvor virksomheder nemt og hurtigt kan kontrollere og holde styr på de servicer og arbejdsopgaver, der tilbydes kunder. Derfor vil din virksomhed trives på platformen, og den vil samtidig blive set af kunder, som leder efter gode kvalitetssikrede håndværkervirksomheder.

Hos ServiceStyring fokuserer vi på, at alle skal have den bedst mulige oplevelse med vores hjemmeside og vores service, og derfor kan både privatpersoner og virksomheder være sikre på, at vi altid er på deres side.

ServiceStyring er en service til dig i form af en hjemmeside, som sikrer dig et velfungerende tidsregistreringssystem samt et faktureringssystem indenfor alle håndværkerfagene – på denne måde gør du dine håndværkerne en stor tjeneste ved at gøre deres arbejde en hel del nemmere.

ServiceStyrings fokus er at gøre dit – og dine medarbejderes – arbejde nemmere, og det er det, vi forsøger ved at introducere jer til vores velfungerende systemer og programmer.

Hvad er du på udkig efter?

Ræk ud til os - der findes svar på dine spørgsmål