Implementering af IT-system vil skabe besparelser

En effektiv arbejdsgang, hvor den administrative del af en virksomhed fylder mindst muligt i virksomhedens arbejdsopgaver, er nok det, de fleste indehavere af håndværksbaserede virksomheder ønsker sig.

Og det kan rent faktisk lade sig gøre. Ved at implementere et IT-system som Servicestyrings platform, sker der en effektivisering af arbejdsgang, hvilket både sparer virksomheden for tid og penge.

De tidsmæssige besparelser

Som med de fleste effektiviseringer i en virksomhed vil din virksomhed med en implementering af Servicestyrings platform møde en tidsmæssig besparelse. Den administrative del af din virksomhed vil opnå en stor effektivisering, og de vil kunne bruge deres arbejdstid på andet end manuelt papirarbejde.

Når der i en virksomhed ikke længere behøver være et stort fokus på det administrative papirarbejde, vil det samtidig låse op for, at administrationen endnu mere kan være med til at effektivisere og udvikle andre dele af virksomheden – eksempelvis salget.

De økonomiske besparelser

Efter du har implementeret Servicestyring i din virksomhed, vil du efterfølgende kunne se en stor besparelse i udgifter til løn hos administrationen. En del af de arbejdsprocesser, som tidligere krævede mange manuelle timer foran computeren, bliver igennem ServiceStyrings platform enten automatiserede eller gjort væsentlige simplere, da man nu vil arbejde med en digitaliseret arbejdsproces.

Hos Servicestyring tager vi dig i hånden fra starten af overgangen, og helt indtil dig og din virksomhed føler jer trygge på vores platform. Vi forsøger meget på at skabe så få starts-vanskeligheder som muligt, og hvis der alligevel skulle være spørgsmål – både i implementeringsfasen men også efter den, – sidder vi selvfølgelig altid klar til at hjælpe.

Hvad er du på udkig efter?

Ræk ud til os - der findes svar på dine spørgsmål