Timeregistreringssystem

Timeregistrering er en væsentlig del af enhver håndværkers normale arbejdsdag. Det er måske endda en af de arbejdsopgaver, som er mindst værdsat af håndværkeren. Det kan både være besværligt at huske på, at timeregistreringen skal foretages, og det kan samtidig være ligeså besværligt at rent faktisk registrere timerne. Derfor har vi hos ServiceStyring introduceret et timeregistreringssystem, som skal gøre denne besværlige proces en hel del mere nem og enkel.

ServiceStyrings timeregistreringssystem

ServiceStyrings timeregistreringssystem er et system for de håndværkere, som vil gøre deres normale arbejdsdag en hel del simplere og nemmere.

Registreringssystemet er en del af vores onlineplatform ServiceStyring.dk og er nemt tilgængelig for alle, som ønsker det. Det er ServiceStyrings mål og fokus at gøre timeregistrering for alle håndværkerfagene til en nem og sikkert integreret del af den daglige arbejdsdag, samtidig med at selve processen omhandlende timeregistrering er nem og på den måde hurtigt overstået for håndværkeren.

Timeregistrering er selvfølgelig vigtig for alle håndværkere, da det sikrer dem deres løn, men samtidig behøver det ikke at betyde, at det er den del af arbejdet, der bliver fokuseret mest på. Derfor forstår vi hos ServiceStyring, at timeregisteringen skal være en nem og hurtig arbejdsopgave.

Fordele ved et timeregistreringssystem

Der er flere forskellige fordele ved at benytte ServiceStyrings timeregistreringssystem. Vi har fokus på at gøre servicen så nem og simpel som muligt for dig, og derfor kan du med fordel benytte dig af vores system.

En anden klar fordel ved ServiceStyrings timeregistreringssystem er, at du, ved at benytte dig af systemet, sparer en masse tid og kræfter på at skulle registrere timer i et besværligt system. ServiceStyrings timeregistreringssystem er nemlig udformet således, at registreringen af timer foregår nemt, simpelt og hurtigt.

ServiceStyring

ServiceStyring er et online system, hvor virksomheder nemt og hurtigt kan kontrollere og holde styr på de servicer og arbejdsopgaver, der tilbydes kunder. Derfor vil din virksomhed trives på platformen, og den vil samtidig blive set af kunder, som leder efter gode kvalitetssikrede håndværkervirksomheder.

Hos ServiceStyring fokuserer vi på, at alle skal have den bedst mulige oplevelse med vores hjemmeside og vores service, og derfor kan både privatpersoner og virksomheder være sikre på, at vi altid er på deres side.

Vi fokuserer på, at vores service skal være nemt tilgængelig for håndværkervirksomhederne, som er på vores platform. Derfor er vores platform nem at tilgå og navigere i.

Hvis der mod al forventning skulle være problemer med platformen, er vi selvfølgelig altid klar til at guide og hjælpe.

Hvad er du på udkig efter?

Ræk ud til os - der findes svar på dine spørgsmål