Digital kvalitetssikring

Kvalitetssikring

Kvalitetssikring er selvfølgelig noget, vi har stort fokus på hos ServiceStyring – og det er selvfølgelig også noget, som din virksomhed bør have et stort fokus på. Hos ServiceStyring har vi taget os den frihed at gå skridtet videre, og derfor tilbyder vi din virksomhed en digital kvalitetssikring.

Kvalitetssikring hos ServiceStyring er mere, end bare et ord vi bruger – kvalitetssikring er kvalitetssikrede håndværkere – herunder eksempelvis kvalitetssikrede tømrer og kvalitetssikrede VVS’ere – og lige så vigtigt en digital kvalitetssikring. Ved at få ServiceStyring ind over din virksomhed vil du samtidig opnå netop dette kvalitetsstempel, og du vil kunne vise det til dine kunder.

Kvalitetssikrede håndværkere

Når kunder skal bruge håndværkere til diverse opgaver, er det selvfølgelig vigtigt for dem, at den bestilte håndværker har styr på tingene og udfører servicen ordentligt – med andre ord er det vigtigt, at det er en kvalitetssikret håndværker.

Når du er en del af ServiceStyring, får din virksomhed og dermed dine håndværkere dette kvalitetsstempel og dermed en bedre position på markedet.

Online kvalitetssikring

Hos ServiceStyring har vi stort fokus på, at proces igennem forløbet skal være så nem og smertefri som muligt. Derfor tilbyder vi samtidig den digitale kvalitetssikring, som forsikrer kunden om, at kvaliteten af virksomhederne på vores platform altid er helt i top. På denne måde sikres dette samtidig for din håndværkervirksomhed, når den er på ServiceStyrings platform.

Når vi hos ServiceStyring vælger at benytte os af en digital kvalitetssikring, så er det både for at følge med den evigt digitaliserende verden, vi lever i – men også mere for at forsikre at både kunden og virksomhederne, som bruger vores serviceplatform, får så meget positivt ud af den som muligt.

ServiceStyring – En nem og hurtig løsning

ServiceStyring er et online system, hvor virksomheder nemt og hurtigt kan kontrollere og holde styr på de servicer og arbejdsopgaver, der tilbydes kunder. Derfor vil din virksomhed trives på platformen, og den vil samtidig blive set af kunder, som leder efter gode kvalitetssikrede håndværkervirksomheder.

Hos ServiceStyring fokuserer vi på, at alle skal have den bedst mulige oplevelse med vores hjemmeside og vores service, og derfor kan både privatpersoner og virksomheder være sikre på, at vi altid er på deres side.

Derudover fokuserer vi på, at vores service skal være nemt tilgængelig for håndværkervirksomhederne, som er på vores platform. Derfor er vores platform nem at tilgå og navigere i.

Hvis der mod al forventning skulle være problemer med platformen, er vi selvfølgelig altid klar til at guide og hjælpe.

Hvad er du på udkig efter?

Ræk ud til os - der findes svar på dine spørgsmål