SÆT HVERDAGEN PÅ AUTOPILOT OG FÅ MERE TID

ServiceStyring kan bruges på PC, Android, Iphone, Tablet og Ipad.

FULD KONTROL OVER OPGAVERNE

INTEGRATION

KOMBINER DIT REGNSKABSSYSTEM ELLER ANDRE SYSTEMER MED SERVICESTYRING

FULDT OVERBLIK

BÅDE DIG DINE MEDARBEJDERE OG KUNDER HAR FULDT OVERBLIK OVER OPGAVER

ONLINE BOOKING

VÆR TILGÆNGELIG 24-7-365 FOR DINE KUNDER. OVERLAD ARBEJDET MED AT BOOKE OPGAVER TIL DINE KUNDER

DET HAR VORES KUNDER FÅET UD AF SERVICESTYRING

Vi er super tilfredse med ServiceStyring

Vi havde en del forbehold da vi skulle igang med en digital sagsstyringsløsning. Det viste sig at være ubegrundet, da hele opstarten gik smertefrit, og vi fik al den hjælp vi havde brug for at komme hurtigt igang.

Efter vi skiftede til ServiceStyring, har vi sparet rigtigt mange dyre administrationstimer, som vi kan omsætte til produktive timer.

Se videoen hvor Thomas fra TK Køl og Klima, fortæller hvad de har fået ud af ServiceStyring.

.

TK Køl & KlimaKim HamstrupTK Køl & Klima

Godt og smart system

Det har gjort hverdagen nemmere for os, bl.a. ved at vi får faktureret ud med det samme.

Det er let at planlægge et nyt genbesøg hos en kunde, samt sikre billeddokumentation til kunden, f.eks. ved fejl.

ServiceStyring er gode til at finde brugerdefinerede løsninger, og lytter til hvad man siger.

TC-Teknik NaturvarmeThomas CarlsenTC-Teknik Naturvarme

Meget tilfreds med ServiceStyring

Jeg bruger ServiceStyring som et overbliksværktøj. Det har været svært at finde et system, der virkede til materieludlejning, som både dækkede behov og pris. Jeg bruger det også til alt muligt andet, og vi blev ISO9001 certificeret ved at bruge ServiceStyrings kvalitetsikringsmodul. ServiceStyring er meget åbne over for ideer til nye funktioner, samt sparring omkring eksisterende funktioner. Generelt er jeg er meget tilfreds med systemet.

SST HEJSChristoffer RosenbergSST HEJS

HVAD KOSTER DET AT FÅ MERE TID I HVERDAGEN?

 • PRIS PR LICENS PR MÅNED
 • KR 149,-
 • GRATIS DEMOKONTO OPSÆTNING
 • 14 DAGES GRATIS PRØVEPERIODE
 • SUPPORT
 • INGEN BINDING
 • ALLE BASISFUNKTIONER
 • BACKUP AF DIN DATA
 • LØBENDE OPDATERINGER

KAN DU GENKENDE DIG SELV I MINDST EN AF I DISSE SITUATIONER?

ServiceStyring er skræddersyet til dig hvis:

 • Der sker tit fejl ift. arbejdssedler (såsom aflæsningsfejl, bortkomne sedler eller forglemmelser)?
 • Du er træt af og bruge dine aftener på at skrive fakturaer?
 • Du savner et nutidigt overblik alle projekters status og økonomi og et samlet online sted for alt information, som kan tilgås overalt?
 • Dine kunder kan være irriteret over at mangle information?
 • Du har svært ved at argumentere for, hvorfor man skal vælge netop din virksomhed som leverandør (udover hvis du er billigst)?
 • Dine kunder savner tryghed, overblik og indblik i hele projektprocessen?
 • Dine medarbejdere laver ikke nok mersalg?
 • Du bruger meget tid på at sikre at dine medarbejdere har de rigtige informationer til rette tid?
 • Der er indimellem vigtige beskeder, der ikke når frem til dig, dine medarbejdere eller til slutkunden (såsom aftalte ændringer af aftaler)?
 • Du bruger meget energi på at uddelegere, huske, skabe overblik, sikre kontinuitet (ved sygdom, medarbejderudskiftning, orlov, ferie osv.)?
 • Dine kunder vil gerne have en faktura færdig hurtigere?
 • Din kone, kæreste og måske børnene er kede af at du kommer sent hjem fra arbejde?
 • Du føler altid at du arbejder (også når du er hjemme)?
 • Du har svært ved at følge med i det hele, hvis du endelig holder fri?

Book et uforpligtende telefonmøde med os, hvis det kunne være 149 kr./mdr.+ moms værd at overveje at få et system til at minimere disse problemer (som ikke kræver særlige it-kundskaber eller -systemer).

Skal vi ringe dig op for en afklarende snak?

Sagsstyringssystem skaber overblik over opgaver

Vores sagsstyringssystem skaber et grundigt og enkelt overblik over alle dine opgaver og kunder som service- eller håndværksvirksomhed. Som håndværker har du meget at se til, og jo færre bolde du skal holde i luften, jo bedre er det for din virksomhed og dit fokus. Med dette sagsstyringssystem kan du få tid til det, du er bedst til og til det, du helst vil bruge din tid på. Dette system til sagsstyring skaber dermed både overblik over din forretning, og det kan spare dig for administrativt arbejde, hvilket kan betyde rigtig meget for både dig og din forretning på kort og langt sigt.

Hold styr på service og vedligeholdelsesopgaver

ServiceStyring-systemet er især rigtigt godt til service- og håndværksvirksomheder, der kører lovpligtige serviceeftersyn på eksempelvis varmepumper, gaskedler, oliekedler men alle brancher kan bruge ServiceStyring-systemet. Med vores servicestyringssystem får du nem og enkel hjælp til at holde styr på dine service- og vedligeholdelsesopgaver. Som håndværker får du overblikket over, hvilke opgaver du har i både nær og fjern fremtid, og det gør, at du ikke selv skal huske på dine opgaver og indholdet i dem. Alt det kan du finde i vores servicestyringssystem, og det kan dermed hjælpe dig med din ServiceStyring og til at fokusere på det, du er god til. Hvis du har service- og vedligeholdelsesopgaver, kan systemet til sagsstyring hjælpe dig til at holde styr på dem. På den måde sikrer du, at du aldrig glemmer en opgave, eller hvad opgaven handler om. Samtidig med slipper du for selv at holde styr på og huske dine service- og vedligeholdelsesopgaver. Hvis du har faste service- og vedligeholdelsesopgaver, som kommer løbende eller med et fast interval kan vores sagsstyringssystem også hjælpe dig med at holde styr på dem. Disse kan blot plottes ind i systemet på en gang, og på den måde sikrer du, at du har dem i dit program med et fast tidsinterval og ikke glemmer dem.

Kundebehandlingssystem som giver overblik

Som håndværker kan du have mange kunder og mange forskellige kunder, og det kan være svært at holde styr på og bevare det kølige overblik over alle dine kunder. Vores sagsstyringssystem er ikke blot et system, der giver dig et overblik over dine opgaver og serviceaftaler. Det er også et kundebehandlingssystem og servicestyringssystem, som giver dig overblik over alle dine kunder og alle de oplysninger, du har på hver enkelt kunde. På den måde kan du nemt finde frem til en bestemt kunde og de oplysninger, du skal bruge på kunden. Det gør håndteringen af kunder både nem og enkel for dig selv og for kunden. Med dette kundebehandlingssystem til servicestyring og sagsstyring kan du hele tiden følge med i, om din kunde for eksempel har betalt sin faktura m.m. Det gør det nemt at have mange kunder i din service- eller håndværksvirksomhed, og du kan fokusere på det, du er bedst til i stedet for at bruge unødig tid på administrativt arbejde.

Spar tid på administrativt arbejde

Tid er penge, og det er det helt sikkert også for din service- eller håndværksvirksomhed. Derfor er det også vigtigt, at du ikke bruger unødig meget tid på ting, som kan gøres nemmere og ikke mindst hurtigere. Med dette sagsstyringssystem, kundebehandlingssystem og ServiceStyrings system kan du spare tid på alt administrativt arbejde, og det giver dig mere tid til din forretning, og ikke mindst det arbejde som du er bedst til og måske også bedst kan lide. Vores sagsstyringssystem holder styr på din opgaver, aftaler og kunder for dig, og dermed slipper du for at huske på det. Når du sparer tid på alt det administrative arbejde, som dette sagsstyringssystem og kundebehandlingssystem udfører for dig, kan du tilmed spare penge, fordi det kræver relativt lidt tid at plotte dine informationer og aftaler ind i systemet.

Afslut kunden med nem fakturering

Når du står ved kunden og har udført den opgave, du skal, kan du med dette system til ServiceStyring og sagsstyring afslutte kunden med det samme. I systemet kan du nemlig nemt og hurtigt lave en faktura for det arbejde, du har udført, når du er hos kunden. Du slipper dermed for at udsende fakturaer, når du kommer tilbage til kontoret eller sidst på dagen. I dette sagsstyringssystem kan du gøre det nemt og hurtigt, og din kunde får en faktura lige med det samme, når du har udført arbejde hos vedkommende. Det giver både tryghed og sikkerhed for dig og kunden, fordi hele opgaven bliver afsluttet med det samme.

Overblik for dig og kunden

Vores sagsstyringssystem er også et kundebehandlingssystem og servicestyringssystem, og det skaber både overblik for dig og kunden. Hos os kan dine kunder nemlig selv booke dig til opgaver, hvis du ønsker det, og på den måde slipper du for at bruge tid på booking og unødig kontakt med kunderne. Derudover sikrer det, at dine kunder kan booke en tid til en opgave hos dig, når de har tid. Vores servicestyringssystem er nemlig åbent hele døgnet, og derfor skal dine kunder ikke kontakte dig, når du har åbent, hvis ikke det passer dem. Derudover er alt kommunikation samlet i dette sagsstyringssystem, og dermed mindsker du risikoen for at glemme aftaler eller andet, som er aftalt i korrespondancer. Det gør det nemt og enkelt for både dig og dine kunder. Derudover kan både du og dine kunder følge med i de opgaver, du har i dit sagsstyringssystem, og det kan være med til at skabe tryghed for dine kunder.

Vi hjælper dig til det store overblik

Hvis du ønsker at få overblik og mere tid i din hverdag og arbejdskalender, er du mere end velkommen til at tage fat i os. Vi hjælper dig hellere end gerne med at guide dig til den rette løsning, og til hvordan du bedst kommer i gang med vores sagsstyringssystem og servicestyringssystem. Vores ønske er at hjælpe service- og håndværksvirksomheder til en forretning med mindre administrativt arbejde, bedre sagsstyring og større overblik for både virksomheden og kunderne. Hvis du ønsker at høre nærmere om, hvad vores sagsstyringssystem kan gøre for dig, din virksomhed og dine kunder, skal du ikke tøve med at tage fat i os.

Er du i tvivl om ServiceStyring er den rigtige løsning for dig?

Skal vi ringe dig op – for en afklarende uforpligtigende snak?