Planlægning af arbejdsopgaver

Planlægning er en væsentlig og central del af de fleste – hvis ikke alle – håndværkeres normale gennemsnitlige arbejdsdag og dertilhørende arbejdsopgaver. Jo mere planlægning der er foretaget, inden en opgave bliver påbegyndt, jo nemmere og simplere bør opgaven være at udføre, når denne altså påbegyndes.

Lettere planlægning med APP

Hos ServiceStyring er vi godt klar over, at planlægningen af arbejdsopgaver har stor indflydelse på selve arbejdet, som foretages efterfølgende. Derfor arbejder vi også på at gøre denne planlægning så nemt og smertefri som muligt, for dig som vælger at en del af ServiceStyrings platform.

Planlægning kommer i mange forskellige former. Indenfor håndværkerfagene er der således både planlægningsfaser i selve arbejdsopgaverne, men samtidig er der også planlægning i alt det arbejde, som foregår inden og efter selve de arbejdsopgaver, håndværkerne fortager. Igennem ServiceStyrings system får I hjælp og støtte til alle disse forskellige former for planlægningsopgaver.

Planlægning for håndværkere

De fleste håndværkere er netop håndværkere, fordi de er eksperter indenfor deres specifikke fag. Det vil sige, at de altså brænder for netop det arbejde, de får lov til at foretage sig i deres daglige arbejdsopgaver. Med andre ord, så er planlægning i et omfang nok ikke det, som de fleste håndværkere brænder mest for. Faktisk er det nok de færreste indenfor et hvilket som helst fag, som synes, at selve planlægningsfasen er det, som er allermest spændende.

Da planlægning og planlægningsfaser tit bliver en tilsidesat arbejdsopgave indenfor håndværkerfaget, har vi hos ServiceStyring lagt ekstra fokus på området. Det vil sige, at vi godt er klar over, at planlægning kan ses som en arbejdsbyrde, og netop derfor tilbyder vi dig hjælp til din planlægning.

ServiceStyring – En nem og hurtig løsning

ServiceStyring er et online system, hvor virksomheder nemt og hurtigt kan kontrollere og holde styr på de servicer og arbejdsopgaver, der tilbydes kunder. Derfor vil din virksomhed trives på platformen, og den vil samtidig blive set af kunder, som leder efter gode kvalitetssikrede håndværkervirksomheder.

Hos ServiceStyring fokuserer vi på, at alle skal have den bedst mulige oplevelse med vores hjemmeside og vores service, og derfor kan både privatpersoner og virksomheder være sikre på, at vi altid er på deres side.

Ydermere  fokuserer vi på, at vores service skal være nemt tilgængelig for håndværkervirksomhederne, som er på vores platform. Derfor er vores platform nem at tilgå og navigere i.

Derudover fokuserer ServiceStyring på, at vores service skal være nemt tilgængelig for alle vores kunder. Derfor kommer vores service med de to klare fordele, at du både sparer tid og penge ved at benytte ServiceStyring.

Hvad er du på udkig efter?

Ræk ud til os - der findes svar på dine spørgsmål