Ordrestyring APP

Med ServiceStyrings platform får du samlet al din ordrestyring et sted online. På den måde kan du hermed vinke farvel til de enorme papirbunker, som fylder på skrivebordet og til gengæld sige goddag til en mere effektiv ordrehåndtering, som altså på samme tid er blevet digitaliseret.

Få kunderne gennem online ordrestyring

ServiceStyring er et online ordrestyringssystem, det vil sige et online ordreprogram, hvor du som virksomhed nemt og hurtigt kan blive sat i forbindelse med kunder, som ønsker netop din service.

Når du modtager ordrer fra kunder, sættes disse ind i systemet, og du kan sende opgaven direkte ud til dine medarbejdere. Helt uden noget mellemliggende papirarbejde.

Med brugen af ServiceStyring får du samtidig en hurtig og simpel fakturering af de afsluttede sager, et større overblik over de nødvendige materialer, hvilket på sigt vil vise sig fordelagtigt, da disse på denne måde ikke går tabt, og samtidig sker det hele gennem en simpel proces – både for din virksomhed og for kunden på den anden side.

Det effektive ordreprogram

Hos ServiceStyring har vi et stort fokus på effektivitet – både for din virksomhed og for os. Derfor er det vigtigt for os, at når du bliver en del af ServiceStyring, at det både er nemt og hurtigt.

Vi hos ServiceStyring mener også, at online ordrestyring skal være nemt, og derfor er det en del af den effektive tankegang, vi har adopteret.

Når der sker en effektivisering på et område – som vi gør hos ServiceStyring – sker der samtidig en klar besparelse. Som bruger af vores online ordrestyringsprogram, sparer du både tid og penge.

Styr alle ordre på nettet

ServiceStyring er et onlinesystem, hvor virksomheder nemt og hurtigt kan kontrollere og holde styr på de servicer og arbejdsopgaver, der tilbydes kunder. Derfor vil din virksomhed trives på platformen, og den vil samtidig blive set af kunder, som leder efter gode kvalitetssikrede håndværkervirksomheder.

Hos ServiceStyring fokuserer vi på, at alle skal have den bedst mulige oplevelse med vores platform og vores service, og derfor kan både privatpersoner og virksomheder være sikre på, at vi altid er på deres side.

ServiceStyring fokuserer vi på, at vores service skal være nemt tilgængelig for håndværkervirksomhederne, som er på vores platform. Derfor er vores platform nem at tilgå og navigere i.

Vi tilbyder dig online booking, et fuldt overblik, fakturer på farten og systemintegration.

Hvad er du på udkig efter?

Ræk ud til os - der findes svar på dine spørgsmål