Sagsstyring

Sagsstyring kan lyde meget tungt og tørt. Det er der helt sikkert også nogle, som vil mene, at det er. Det betyder dog ikke, at sagsstyring for håndværkere er noget, som ikke bør lægges et stort fokus på. Derfor har vi hos ServiceStyring valgt at arbejde for, at dette fokus rent faktisk bliver lagt på sagsstyringen, og derfor tilbyder vi dig, at vi foretager dig og dit firmas sagsstyring, således at du kan bruge din tid på rent faktisk at udføre det arbejde, som du brænder for.

Sagsstyring hos ServiceStyring

Hos ServiceStyring tilbyder vi altså professionel sagsstyring inden for alle håndværkerfagene. ServiceStyring fokuserer på at give dig den bedste oplevelse, og din og dit firmas tilfredshed er altid vores største mål.

Gennem vores professionelle sagsstyring håber vi på, at vi kan gøre din og dine medarbejdere arbejdsdag mere fokuseret på det reelle arbejde, som skal foretages på byggepladser. Samtidig vil vi altså foretage det arbejde, som vi mener er ligeså vigtigt bag scenen. På den måde vil vi – altså dig og dit firma og os hos ServiceStyring – indgå i et velfungerende samarbejde.

Fordele ved ServiceStyring sagsstyring

Der er flere gode fordele ved at lade ServiceStyring styre de sager, du og dit håndværkerfirma har. Sagsstyring kan være indviklet, men hos ServiceStyring tilbyder vi en service, som gør dette en hel del mindre indviklet, således at du med god vilje kan lade os hos ServiceStyring om din sagsstyring.

Når du vælger at lade ServiceStyring foretage dit firmas sagsstyring, giver du samtidig dig selv en hel del mere tid til at rent faktisk lave det vigtige håndværkerarbejde, som håndværkeren rent faktisk brænder for.

Sagsstyring er nok ikke just den del af arbejdet, som de fleste håndværkere finder mest interessant. Derfor er det både en fordel for dig – men også for os hos ServiceStyring – at lade os om det kedelige arbejde omhandlende sagsstyringen. Hos ServiceStyring synes vi nemlig ikke, at det er en kedelig opgave. Vi ved, at det er lige så vigtigt at have styr på hele arbejdet, som ligger bag ved det håndværkerarbejde, som håndværkerne rent faktisk udfører på en byggeplads.

Om ServiceStyring

ServiceStyring er et online system, hvor virksomheder nemt og hurtigt kan kontrollere og holde styr på de servicer og arbejdsopgaver, der tilbydes kunder.  Derfor vil din virksomhed trives på platformen, og den vil samtidig blive set af kunder, som leder efter gode kvalitetssikrede håndværkervirksomheder.

Hos ServiceStyring fokuserer vi på, at alle skal have den bedst mulige oplevelse med vores hjemmeside og vores service, og derfor kan både privatpersoner og virksomheder være sikre på, at vi altid er på deres side.

Vi fokuserer på, at vores service skal være nemt tilgængelig for de håndværkervirksomhederne, som er på vores platform. Derfor er vores platform nem at tilgå og navigere i.

Hvis der mod al forventning skulle være problemer med platformen, er vi selvfølgelig altid klar til at guide og hjælpe.

Er du i tvivl om ServiceStyring er den rigtige løsning for dig?

Tag et kig på problemtesten.

Tag problemtesten

Skal vi ringe dig op? Få en demonstration helt gratis